четвер, 02 серпня 2012 04:13

Президент Франції невдоволений організаторами Олімпіади

Президент Франції невдоволений організаторами Олімпіади
vesti.ru

Французький президент Франсуа Олланд заявив, що тисячі місць на олімпійських трибунах залишилися незайнятими з вини лондонського оргкомітету, який віддав занадто велику кількість квитків спонсорським організаціям. Глава країни, яка претендувала на проведення Ігор-2012, зазначив, що Франція ніколи б не допустила подібної ситуації, будь вона господинею змагань.

За словами Олланда, що приїхав в Лондон підтримати свою збірну, організатори Олімпіади були більше сконцентровані на фінансовій складовій Ігор, ніж на спортивному успіху.

"Проблема полягає в тому, що на лондонських Олімпійських іграх дуже багато корпоративних місць, призначених для спортивних чиновників, спонсорів та журналістів", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лондоні затримали перших спекулянтів квитками на Олімпіаду

"У Франції ми не говоримо про гроші, ми говоримо про золото", - цитує ИТАР-ТАСС хазяїна Єлисейського палацу. Раніше він заявив, що не виключає можливість подачі заявки Франції на право прийняти у себе Олімпійські ігри в 2024 році.

Британський прем'єр Девід Кемерон підтримав свого французького колегу, зазначивши, що організатори "можуть працювати краще". Як повідомили в Міжнародному Олімпійському комітеті, вони переглянуть систему розподілу квитків в цілому.

Зараз ви читаєте новину «Президент Франції невдоволений організаторами Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі