пʼятниця, 02 квітня 2010 15:56

Прем"єр-ліга скасувала червону карточку Девіча

Прем"єр-ліга скасувала червону карточку Девіча

Дисциплінарний комітет Прем"єр-ліги в екстреному режимі розглянув клопотання ФК "Металіст" Харків щодо скасування червоної картки, отриманої футболістом команди Марко Девічем 28 березня 2010 р. у матчі 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України із київським "Динамо".

Зважаючи на рішення Експертної комісії ФФУ, яка визнала, що арбітр матчу Юрій Можаровський помилився, вилучивши з поля Девіча, ДК ПЛ вирішив не застосовувати до футболіста жодних дисциплінарних санкцій.

Відтак, відсутні дисциплінарні перешкоди, які б завадили Марко зіграти 3 квітня у матчі 23-го туру Епіцентр Чемпіонату України "Металіст" − "Таврія".

"Звичайно, я радий, - заявив Марко Девіч, - в принципі, цього я і чекав, оскільки всі бачили, що удару по обличчю не було, я просто відмахнувся від Тараса Михалика і не бив його навмисно. Після матчу я неодноразово розповідав, як усе було. Вважаю, це правильно - зараз можу спокійно готуватися до майбутнього матчу з "Таврією".

За матеріалами УПЛ, Sport.ua

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга скасувала червону карточку Девіча ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі