четвер, 05 травня 2011 15:05

Прем'єр-ліга не визнала порушення "Металістом" регламенту в матчі з "Карпатами"

Прем'єр-ліга не визнала порушення "Металістом" регламенту в матчі з "Карпатами"

Дирекція Прем'єр-ліги відмовила львівським "Карпатам" в задоволенні протесту про порушення харківським "Металістом" регламенту під час матчу між цими командами в 27-му турі Чемпіонату України.

Про це повідомляє офіційний сайт ПЛ.

Львівський клуб наполягав, що у складі "Металіста" в даному матчі, починаючи з 46-ї хвилини, на полі перебувало одночасно вісім легіонерів, що суперечить регламенту змагань (ліміт - сім, - ред.). Така ситуація виникла, коли в перерві замість Дениса Олійника вийшов Джонатан Крістальдо.

"Справа в тому, що голкіпер "Металіста" Володимир Дишленкович є громадянином України, що підтверджується наданими в Прем'єр-лігу заявочним документами, тобто не є футболістом-легіонером. Ще на спортивний сезон 2009/2010 рр. він був заявлений для участі в змаганнях як українець і мав виданий ФФУ паспорт футболіста-українця. Тому в матчі з "Карпатами" у складі "Металіста" виступало семеро легіонерів, отже, підстави для задоволення протесту відсутні", - пояснив виконавчий директор ПЛ Максим Бондарєв.

На даний момент залишається в силі результат матчу 1:1. Але "Карпати" не збираються зупинятися. Львівський клуб має намір подавати протест до КДК та АК ФФУ, а коли й там винесуть аналогічне рішення, то й далі, аж до спортивного арбітражу в Лозанні.

Отже до справи про можливий договірний матч трирічної давнини може додатися ще один спір, пов'язаний з грою "Металіста" і "Карпат".

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр-ліга не визнала порушення "Металістом" регламенту в матчі з "Карпатами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі