четвер, 05 травня 2011 11:46

"Тільки граємо з "Карпатами" - чекай чергового скандалу" — Маркевич

"Тільки граємо з "Карпатами" - чекай чергового скандалу" — Маркевич

Інсинуації львівських "Карпат" щодо перемоги, котру їм мають зарахувати через порушення "Металістом" ліміту на легіонерів, є некоректними та бездоказовими.

Про це заявив головний тренер харківської команди та екс-наставник "Карпат" Мирон Маркевич.

"Тільки граємо з "Карпатами" - чекай чергового скандалу. Здається часом, ніби це хтось робить спеціально", - сказав він.

Як можна говорити про перевищення ліміту на легіонерів, якщо Дишленкович - громадянин України? Коли на початку чемпіонату у нас виникла гостра проблема з воротарем, нашим головним завданням було запросити голкіпера з українським паспортом", - дивується він.

"Перш ніж зайнятися питанням переходу Дишленковича, ми спеціально справлялися з приводу його громадянства. Нам підтвердили, що Владімір має паспорт громадянина України, все оформлено у відповідності з існуючими нормами", - згадує Маркевич

Він ще раз наголосив, що Дишленковича у донецького "Металурга" "Металіст" купував як українця і якби було інакше, воротаря-легіонера харківський клуб не став би запрошувати зовсім.

"Так що я не розумію, які можуть бути проблеми! Якщо штучно створювати з цього прецедент, то давайте тоді заднім числом перевернемо підсумки попередніх чемпіонатів", - запропонував фахівець.

"Як би там не було, в "Металісті" на нинішню ситуацію особливої ??уваги не звертають. Хоч "Карпати" і подали протест, ми впевнені, що в прем'єр-лізі об'єктивно розберуться в цій справі - адже там працюють розумні люди", - переконаний Мирон Богданович.

"А що стосується майбутніх зустрічей "Карпат" з "Металістом", перед ними можна було б заздалегідь відправляти до Лозанни представників органів влади українського футболу - адже напевно буде черговий скандал", - продовжує він.

"Зауважте: "Металіст" нічого скандального не ініціював і не ініціює, це роблять лише "Карпати". Чому? Незрозуміло. То на полі їх гравці не виходять, то судді не ті, то договірної матч. Тепер ось знову... Скоро вся Європа буде сміятися", - цитує Маркевича sport-express.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Тільки граємо з "Карпатами" - чекай чергового скандалу" — Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі