пʼятниця, 19 червня 2009 09:16

З"явився третій кандидат на пост президента Прем"єр-ліги

З"явився третій кандидат на пост президента Прем"єр-ліги

Вже представлені раніше претенденти - Вадим Рабинович і Віталій Данилов – отримали нового конкурента в особі Ігора Попкова. Про це сайт "Спортивний дозор" повідомив сам новоспечений кандидат:

- 16 червня я зареєстрував свою заяву у Прем"єр-лізі, - розповів Ігор Попков. - Спочатку зі мною поговорив директор Максим Бондарев.

Потім, звільнившись від журналістів, мене прийняв Віталій Данилов. Він відразу ж викликав Бондарева і розпорядився терміново відправити до "Ward Howell" мою заяву.

Потім ми ще розмовляли з півгодини за круглим столом. Обговорили ситуацію з виборами. Зайшла мова і про моє минуле, коли я працював в Америці на російськомовному телебаченні, і завдяки старанням "доброзичливців" був кинутий за грати. Але 10 січня 2002 року українське посольство у США направило ноту протесту номер 6147/12/013-30 в Держдепартамент США із захисту моїх прав".

Протягом 18 днів Попкова намагалися зламати тортурами за допомогою психотропних препаратів, які пригнічують силу волі. Після ноти протесту тортури відразу припинили.

За словами Попкова, дізнавшись такі подробиці, Віталій Данилов змінився в обличчі і пообіцяв, що тепер справа його честі - відновити справедливість і докласти всі зусилля, щоб Ігор Попков, зокрема, нарівні зі всіма брав участь у виборах президента Прем"єр-ліги.

Відзначимо, Ігор Попков став кандидатом у президенти Прем"єр-ліги ще на виборах у Полтаві 15 липня 2008 року завдяки тому, що його проект був визнаний найкращим. Його високо оцінили президент ФК "Карпати" Петро Димінський, президент "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс, президент ФФУ Григорій Суркіс, сама Ліга на чолі з Віталієм Даниловим та ін.

Зовсім недавно оновлений проект схвалили відомі футбольні фахівці - Олександр Заваров, Віктор Грачьов, Микола Павлов і Станіслав Черчесов. Першим, хто високо оцінив першу версію проекту ще два роки тому був нині покійний Віктор Прокопенко...

Зараз ви читаєте новину «З"явився третій кандидат на пост президента Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі