понеділок, 02 серпня 2010 10:14

Повєткін позбувся 10 позицій у рейтингу IBF

Повєткін позбувся 10 позицій у рейтингу IBF

Російський боксер-важкоатлет Олександр Повєткін втратив десять місць у рейтингу Міжнародної федерації боксу (IBF). IBF покарала росіянина за порушення правил цієї організації: неявку на офіційну прес-конференцію перед боєм з Володимиром Кличком і відмову підписати контракт у встановлені терміни, пише видання "Советский спорт".

Раніше IBF позбавила Повєткіна статусу обов"язкового претендента, у зв"язку з чим він втратив право на бій з Кличком-молодшим. Як обов"язковий претендент росіянин займав перше місце в рейтингу IBF, але тепер опустився на 11-у позицію. Перше місце поки залишається вакантним. Кличко, ставши чемпіоном, знаходиться "над рейтингом".

Бій Кличко - Повєткін повинен був відбутися 11 вересня у Франкфурті. 30 червня промоутерська компанія братів Кличків K2 Promotions виграла торги на право проведення поєдинку. Повєткін повинен був підписати контракт протягом 15 днів, але цього не сталося. 19 липня росіянин не з"явився на обов"язкову прес-конференцію, після чого Кличко подав скаргу до IBF.

Замість Повєткіна 11 вересня суперником українського боксера стане нігерієць Семюел Пітер, який у минулому володів титулом чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). В даний час Пітер посідає друге місце в рейтингу IBF. Кличко володіє титулами IBF і WBO (Всесвітня боксерська організація).

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Повєткін позбувся 10 позицій у рейтингу IBF ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі