вівторок, 07 липня 2009 15:28

Надійшли у продаж квитки на матч Суперкубку УЄФА

Надійшли у продаж квитки на матч Суперкубку УЄФА

Квитки на матч за Суперкубок УЄФА між каталонською "Барселоною" і донецьким "Шахтарем" надійшли у продаж на офіційному сайті УЄФА. Заявки прийматимуть до півдня 20 липня за центральноєвропейським часом.

Поєдинок між переможцями Ліги чемпіонів УЄФА і Кубка УЄФА відбудеться у Монако 28 серпня 2009 року на стадіоні "Луї II". Всім охочі можуть подати заявки на придбання одного або двох квитків на матч. Власники квитків будуть визначені за допомогою лотереї, в якій братиме участь кожна дійсна заявка, незалежно від часу заповнення в межах вказаного терміну. Кожна неправильно заповнена заявка буде анульована.

Широкому загалу доступні квитки двох цінових категорій. Категорія 1 (Premiеre) з місцями навпроти центральної трибуни за ціною 70 євро і категорія 2 (Seconde) з місцями навпроти центральної трибуни за ціною 40 євро. Загальна місткість стадіону "Луї II" становить 18 тисяч осіб.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Надійшли у продаж квитки на матч Суперкубку УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі