неділя, 23 вересня 2012 12:16

Після "Динамо" ПСЖ розгромив "Бастію"
5

ПСЖ розгромив "Бастію" - 4:0
Фото: ФОТО: Reuters

Перший суперник "Динамо" у груповому етапі Ліги чемпіонів французький ПСЖ, який не залишив шансів киянам в Парижі, схоже набрав потужний хід. У черговому шостому турі Ліги 1 команда італійця Карло Анчелотті зі ще більш переконливою перевагою переграла на Корсиці місцеву "Бастію".

Знову феєрив швед Златан Ібрагімович, який відзначився дублем (40, 90 хв) і по разу відзначилися у воротах господарів Жеремі Менез (6) та Блейз Матюіді (72).

Головним козирем у цій зустрічі, що принесла розгромну перемогу гостям, стала їх висока виконавська майстерність. Судіть самі, при майже рівній кількості ударів по воротах і влучень у площину - 10 (4) у "Бастії" і 9 (4) у ПСЖ, табло в підсумку показувало результат 0:4, так як у столичного гранда реалізація склала 100%.

У наступному матчі 27 вересня "ПСЖ" прийме "Сошо", "Бастія" зіграє на виїзді з "Ніццою".

Склад ПСЖ: Сірігу, Сілва, Сахо, Арман, Ван дер Віль, Нене, Матюіді, Шантом, Вератті (Бодмер, 75), Менез (Гамейро, 73), Ібрагімович.

Зараз ви читаєте новину «Після "Динамо" ПСЖ розгромив "Бастію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі