неділя, 20 листопада 2011 10:50

Померла мати Дієго Марадони
6

Фото: Reuters

Мати легендарного аргентинського футболіста Дієго Марадони померла увечері в суботу в Буенос-Айресі, повідомили в офіційній заяві лікарі столичної клініки "Лос-Аркос" (Los Arcos), де вона перебувала останню добу.

"Сеньйора Дальма Марадона, 82 роки, поступила у відділення інтенсивної терапії нашої клініки 24 години тому. У неї спостерігалися сепсис, загострилася хронічна ниркова недостатність, гемодинамічна нестабільність і загальне погіршення стану здоров'я. Було розпочато необхідне лікування, включаючи такі процедури, як діаліз і штучна вентиляція легенів. Однак о 18.30 у неї зупинилося серце", - йдеться у документі.

Ще більше години лікарі намагалися врятувати життя матері Марадони, і тільки о 19.40 за місцевим часом вони констатували її смерть.

Дальма Сальвадора Франка, яку всі називали Донья Тота, у попередній раз була госпіталізована в цю ж клініку минулого серпня. Раніше, в липні Дієго потрапив в автомобільну аварію, коли поспішав до неї в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марадона працюватиме в Еміратах

Марадона, який є тренером футбольної команди "Аль-Васл" в Об'єднаних Арабських Еміратах, дізнавшись про госпіталізацію матері, вилетів з міста Дубаї на батьківщину, щоб бути поруч з нею в скрутну хвилину. Звістку про її смерті він отримав вже в літаку. Як повідомив особистий лікар родини Альфредо Кае (Alfredo Cahe), "Дієго розридався, коли йому сказали про смерть мами, адже він її дуже любив".

Лікар також уточнив, що у Дальми Марадони протягом багатьох років були проблеми з коронарними судинами.

У серпні цього року після підписання контракту з клубом "Аль-Васл", Дієго Марадона заявив журналістам: "Моя старенька дуже хвора, я прошу Бога, щоб він не забрав її в мене". У ті ж дні він витатуював на спині троянду і напис "Тота, я тебе люблю".

Зараз ви читаєте новину «Померла мати Дієго Марадони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі