субота, 21 листопада 2009 13:21

Помер видатний хокейний тренер

Помер видатний хокейний тренер

Напередодні, 20 листопада, в Харкові перестало битися серце відомого українського і російського тренера, в минулому захисника, який стояв біля витоків харківського "Динамо", - Едуарда Дмитровича Цируля.

Батько нападника "Сокола" і збірної України Дмитра Цируля, який виховав розсип відомих хокеїстів, пішов з життя на 56-му році після тривалої хвороби.

Едуард Цируль, до останнього працював директором в СДЮСШОР "Белгород", не зміг перебороти смертельну хворобу - рак. Прощання з тренером від Бога, яким багато хто вважає Едуарда Дмитровича на хокейних просторах, відбудеться 21 листопада на 9-му харківському цвинтарі (вул. Клочківська, 335) о 12.00. На похороні буде присутній і Дмитро Цируль, який залишив розташування "Сокола" і відбув додому попрощатися з батьком.

Світлу пам"ять про Едуарда Цируля, який приводив у свій час харківські команди на п"єдестал пошани національної першості, вшанували хвилиною мовчання хокеїсти СДЮСШОР-"Ворони" і ХК "Харків", що зустрічалися між собою в рамках чемпіонату країни.

Разом із хокейним Харковом сумує і ХК "Сокіл", який висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного.

ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Помер видатний хокейний тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі