вівторок, 25 грудня 2012 13:28

Польовий, Старгородський, Мазілу - київський "Арсенал" розпродує команду

Польовий, Старгородський, Мазілу - київський "Арсенал" розпродує команду
Гравці столичного "Арсеналу" буквально розбігаються з команди. Фото: donbass.ua

Проблеми київського "Арсеналу" починають набувати цілком реальних рис - команда розбігається.

За інформацією Football.ua, із причини серйозного скорочення фінансування клуб покине ціла низка гравців.

За даними видання, лівий захисник "Арсеналу" Володимир Польовий у найближчому майбутньому може підписати контракт із "Дніпром". У Дніпропетровську бачать у ньому заміну Віталію Денисову, який залишив команду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичний "Арсенал" можуть розформувати

"На жаль, із причини відверто мутних і незрозумілих взаємовідносин окремих футбольних персонажів і клубів, важко сказати, на яких умовах Польовий перебереться у Дніпропетровськ - продаж, оренда, вільний агент і т. д. Але факт у тому, що керівництво "Дніпра" розглядає Польового як пріоритетний варіант, пов'язаний із посиленням лівого флангу", - пише видання.

Універсальний півзахисник Артем Старгородський у кроці від підписання контракту з "Чорноморцем". Сам Артем інформацію про свою можливу появу в Одесі спростовувати не став.

Також джерела видання повідомляють, що агентам румунського форварда Іонуца Мазілу оголосили про те, що клуб більше не зацікавлений у послугах гравця, і йому необхідно підшукувати нове місце роботи.

Зараз ви читаєте новину «Польовий, Старгородський, Мазілу - київський "Арсенал" розпродує команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі