четвер, 20 листопада 2008 13:52

Загинув тренер збірної України з академічного веслування

У ДТП загинув олімпійський тренер збірної України з академічного веслування Михайло Лук"яненко.

За словами свідків, на дах машини, за кермом якої їхав чоловік, впав якийсь предмет. Після удару водій нахилився, але швидкості не скинув. Швидше за все - він знепритомнів. Через 500 метрів, вискочивши на розділову клумбу, автомобіль врізався в ліхтарний стовп, пише "Газета по-київськи".

За припущенням свідка, який їхав за "Фордом", невідомий предмет міг впасти з будівництва висотки на перетині вулиць Еспланадної та Басейної. По факту ДТП порушили кримінальну справу.

Михайло Лук"яненко помер у ніч з вівторка на середу. Смерть наступила не від черепно-мозкової травми, а від пошкодження шийного хребця.

Сергій Гринь, бронзовий призер 28-ої Олімпіади з веслуванню, вихованець Лук"яненко розповів, що не повірив у смерть свого тренера.

"Він же ніколи не "ганяв" - навіть на трасі більше 80 не їхав, не пив, не палив... Того дня він відвіз сина в школу і їхав на Печерськ у своїх тренерських справах. На жаль, не доїхав".

Зараз ви читаєте новину «Загинув тренер збірної України з академічного веслування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі