середа, 01 серпня 2012 12:26

Поцілунок для штанги, веселі солдати: четвертий день Оліміпади
30

Четвертий день Олімпійських Ігор у фотографіях
Фото: ФОТО: Reuters

Сьогодні, 1 серпня, на Олімпійських іграх у Лондоні будуть розіграні 20 комплектів нагород. Збірна Китаю продовжує впевнено очолювати таблицю медального заліку. В активі 23 медалі різного гатунку, 13 з яких - золоті, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Збірна США завдяки успішному виступу своїх плавців намагається не відставати від китайців, вигравши вже дев'ять золотих нагород. За загальною кількістю медалей американці зрівнялися з китайцями - 23 нагороди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятий день Олімпіади: розіграють 15 комплектів медалей, українці претендують на 4 нагороди

Збірна Франції також завдяки плавцям утримує третє місце з чотирма золотими медалями. Всього у скарбничці французької команди 11 нагород різного гатунку.

Нагадаємо, що збірна України у перші дні Олімпіади-2012 завоювала три медалі. Олімпійською чемпіонкою з фехтування на шпагах стала Яна Шемякіна. Бронзову медаль у важкій атлетиці виграла Юлія Каліна, ще одну бронзу завоювала Олена Костевич у стрільбі з пневматичного пістолета.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Я просто робив свою справу" - Фелпс побив рекорд Латиніної

Усього до 12 серпня визначаться переможці та призери Ігор-2012 у 302 видах олімпійської програми.

Зараз ви читаєте новину «Поцілунок для штанги, веселі солдати: четвертий день Оліміпади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі