вівторок, 31 липня 2012 12:47

Вирване волосся, розпач кореянки, литовське диво: третій день Олімпіади
18

Третій день Олімпійських Ігор у фотографіях
Фото: ФОТО: Reuters

На Олімпіаді в Лондоні пройшов третій день змагань. Лідером медального заліку залишається збірна Китаю, що завоювала 9 золотих, 5 срібних і 3 бронзові нагороди. Всього 17 медалей.

Настільки ж у команди США. В американців на рахунку 5 золотих, 7 срібних та 5 бронзових медалей. На третє місце піднялася Франція - 3 золоті, 1 срібна та 3 бронзові нагороди.

В України вже є три медалі - "золото" Яни Шемякіної у фехтуванні на шпазі, бронзові нагороди Олени Костевич (пневматичний пістолет, 10 м.) і Юлії Каліни (важка атлетика, до 58 кг).

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розчарування Фелпса, голі груди в дзюдо, сльози британця: перший день Олімпіади

Додамо, що в змаганнях з плавання в стометрівці брасом серед жінок перемогу здобула представниця збірної Литви 15-річна Рута Мейлютіте. Медаль Мейлютіте стала для збірної Литви першим олімпійським золотом Лондона-2012.

Корейська шпажистка Шин А Лам в поєдинку 1/2 фіналу Олімпіади-2012 проти німкені Бріти Хайдеманн в знак протесту проти рішення суддів відмовилася залишати доріжку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Емоційна Мішель Обама, оригінальні китайці: другий день Олімпіади

У підсумку протест корейської спортсменки був відхилений, а їй показали жовту картку.

Сьогодні на Олімпійських іграх в Лондоні будуть розіграні 15 комлектів нагород, переможців визначать веслярі, стрибуни у воду, вершники, рапіристи, гімнастки, дзюдоїсти, стрілки, плавці та важкоатлети.

Зараз ви читаєте новину «Вирване волосся, розпач кореянки, литовське диво: третій день Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі