вівторок, 14 жовтня 2008 12:59

Почався офіційний продаж квитків на Олімпіаду-2010 у Ванкувері

Оргкомітет "Ванкувер-2010" відкрив офіційний продаж глядацьких абонементів і туристичних пакетів на зимові Олімпійські ігри 2010 року. Про це Агентству спортивної інформації "Весь спорт" повідомили в прес-службі оргкомітету "Ванкувер-2010".

"Реалізацією квитків і готельних місць займається офіційний партнер оргкомітету компанія Cosport, - пояснили в прес-службі агентству "Весь спорт". - У нас є побоювання з приводу численних фірм, які продають квитки, не маючи на те офіційного дозволу.

Тепер в усякому разі будь-який вболівальник може звернутися в гарантовано надійне, офіційне джерело. Стандартний пакет включає квитки на змагання і розміщення в готелі. Існує 47 варіантів - залежно від кількості і престижності квитків, якості розміщення, і так далі. Ціна варіюється від $3806 до $34500.

Всього в продаж через компанію Cosport поступить 2,3 % від 1,6 мільйонів квитків на всі події Олімпіади-2010 у Ванкувері. Компанія має офіси в декількох країнах, включаючи Австралію, Австрію, Болгарію, Швецію і США".

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Почався офіційний продаж квитків на Олімпіаду-2010 у Ванкувері ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі