понеділок, 20 вересня 2010 14:43

Платіні попросив Марадону заплатити податки

Платіні попросив Марадону заплатити податки
Президент УЄФА Мішель Платіні заявив, що аргентинець Дієго Марадона повинен повністю заплатити податки в Італії, якщо він збирається відсвяткувати в цій країні своє 50-річчя. За словами Платіні, Марадона - такий же громадянин, як і всі, і для нього не повинно бути винятків.

Платіні також розкритикував італійські футбольні клуби. За словами президента УЄФА, вони не дають гравцям подорослішати і рано відривають футболістів від їхніх родин.

Марадоні виповнюється 50 років 30 жовтня 2010 року. Аргентинець збирається відсвяткувати ювілей разом з футбольним клубом "Наполі".

За "Наполі" Марадона виступав з 1984 по 1991 роки. З цією командою аргентинець виграв два чемпіонати Італії, а також Кубок країни і Кубок УЄФА.

В листопаді Марадона відвідає Китай з офіційним благодійним візитом. У програму туру входять футбольний матч, обід з уболівальниками і концерт, на якому Марадона заспіває кілька пісень.

Всі зібрані кошти підуть в китайське відділення Червоного хреста в допомогу людям, які страждають від раку.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Платіні попросив Марадону заплатити податки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі