неділя, 01 лютого 2009 09:34

"Після зборів, шанси на перемогу над "Тоттенхемом" зросли" - Луческу

Автор: novynar.img.com.ua
  Мірча Луческу
Мірча Луческу
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу зробив підсумки учбово-тренувального збору гірників в Іспанії. "Ми почали дуже непогано, виграли перші контрольні матчі. Але після перемоги над ФК "Боруссія" щось сталося. Деякі гравці стали думати, що можна легко вигравати у наших суперників. У результаті ми поступилися "Лас Пальмасу" на Канарах, а спаринги в Іспанії закінчилися нічийними результатами. Проте, хочу сказати, що багатьма футболістами я  дуже задоволений, вони добре попрацювали на зборах, показали, що прогресують та постійно вдосконалюються.

Можливо, це були наші останні матчі повним складом перед зустріччю з "Тоттенхемом". У неділю ми повертаємося до Донецька, де попрацюємо кілька днів, після чого гравці збірних роз"їдуться по своїх національних командах, інші відправляться на короткий збір в Анталію. Там ми плануємо зіграти пару контрольних матчів, вони дозволять отримати ігровий досвід тим футболістам, які були травмовані і зараз відновлюються. Всі разом ми зберемося вже тільки за кілька днів до матчу Кубка УЄФА".

Нагадаємо, "Gazeta.ua" писала, як раніше оцінював головний тренер "Шахтаря" свої шанси на перемогу над англійцями: "Думаю, ми можемо пройти "Тоттенхем". Я б позначив шанси як 50 на 50. "Шахтарю" необхідно грунтовно підготуватися до майбутніх матчів. А спершу ми повинні визначити потенціал англійського клубу. Пам"ятаючи, зрозуміло, що "Тоттенхем" є "Тоттенхем".

Мабуть, після хороших зборів в ОАЕ Мірча Луческу став більш упевнений у своїй команді, якщо все частіше говорить про перемогу над "Тоттенхемом".

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Після зборів, шанси на перемогу над "Тоттенхемом" зросли" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі