понеділок, 17 листопада 2008 14:52

Після фолу Шакіл О"Ніл відмовився йти з майданчика

Центровий БК "Фіникс" Шакіл О"Ніл отримав фол і був видалений з майданчика в середині другої чверті домашнього матчу з "Детройтом" (104:86), що відбувся сьогодні, 17 листопада, рано вранці за київським часом.

У той момент, коли захисник гостів Родні Стакі готувався атакувати кільце "Фініксу" і вже знаходився у повітрі після стрибку, О"Ніл у спробі накрити кидок грубо збив суперника, внаслідок чого той впав на паркет обличчям вниз. Проте центровий не визнав свою провину та ще довго відмовлявся йти з майданчика. Зазначимо, що Стакі поступається О"Нілу у вазі більше 50 кілограмів - 93 проти 147!

"Це всього лише закони фізики, - сказав габаритний центровий після матчу. - Вони свідчать, що коли два об"єкти стикаються в повітрі, менший з них відлетить набагато сильніше. Я ніколи не був гравцем, який калічить суперників. Я просто змагався за м"яч. А цей малюк напоровся на цегляну стіну", - цитує О"ніла "Спорт-Экспресс".

Зараз ви читаєте новину «Після фолу Шакіл О"Ніл відмовився йти з майданчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі