середа, 03 березня 2010 12:06

Після Англії Капелло може очолити збірну Росії

Після Англії Капелло може очолити збірну Росії

Одним з кандидатів на посаду нового головного тренера збірної Росії з футболу став італієць Фабіо Капелло, в даний час очолює національну команду Англії. Президент Російського футбольного союзу (РФС) Сергій Фурсенко вже зустрівся з Капелло і почав переговори з його агентом, пише видання "Советский спорт".

Зустріч Фурсенка з Капелло відбулася 27 лютого в Лондоні перед матчем чемпіонату Англії "Челсі" - "Манчестер Сіті". Президент РФС висловив надію на можливе співробітництво в майбутньому, але італійський тренер переговорів на цю тему вести не став, довіривши їх своєму агенту. Як відзначає " Советский спорт", поки переговори носять "ознайомчий" характер.

Контракт Капелло з Асоціацією футболу Англії (FA) розрахований до кінця чемпіонату світу 2010 року, який завершиться 8 липня в ПАР. Капелло поки не вирішив, чи буде він продовжувати угоду з FA. Італієць може піти зі збірної Англії після закінчення ЧС-2010 у зв"язку з конфліктом між футболістами Джоном Террі і Вейном Бріджем.

Наприкінці 2009 року з"ясувалося, що Террі зустрічався з цивільною дружиною Бріджа. Капелло позбавив Террі капітанської пов"язки в збірній Англії, а Брідж відмовився виступати за національну команду. Перед матчем "Челсі" - "Манчестер Сіті" Брідж не став тиснути руку Террі.

За даними "Советского спорту", якщо переговори РФС з Капелло не принесуть результату, то запасним варіантом є кандидатура колишнього головного тренера "Зеніта" Діка Адвоката. В даний час Адвокат очолює збірну Бельгії і пов"язаний контрактом до середини 2012 року. Крім того, до кінця сезону-2009/10 він буде займати посаду головного тренера клубу голландського АЗ.

Що стосується головного тренера збірної Росії Гуса Хіддінка, то 3 березня команда проведе останній матч під його керівництвом. О 20:30 за київським часом розпочнеться товариська гра Угорщина - Росія. З 1 серпня Хіддінк приступить до виконання обов"язків головного тренера збірної Туреччини.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Після Англії Капелло може очолити збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі