середа, 12 липня 2017 18:51

Підкова для Коваля: як "Динамо" тренується під керівництвом Хацкевича
34

Максим Коваль і Олексій Семененко
Фото: Ірина Козюпа
“Динамо” провело відкрите тренування
“Динамо” провело відкрите тренування
“Динамо” провело відкрите тренування
“Динамо” провело відкрите тренування

Київське "Динамо" провело відкрите тренування на своїй базі у Кончі-Заспі. Команда показала, як тренується під керівництвом нового тренерського штабу на чолі з Олександром Хацкевичем.

А почався традиційний захід із сюрпризу для воротаря Максима Коваля. Віце-президент киян Олексій Семененко вручив голкіперу підкову щастя, яку привіз з міста Хмільник. Сувенір для футболіста спеціально передав справжній коваль Роман Трінос.

У п'ятницю Коваль разом з партнерами відправиться в Одесу, де спробує викувати перемогу у Суперкубку України (прямий ефір на каналі "Україна"). Перша зустріч киян і донецького "Шахтаря" в цьому сезоні відбудеться 15 липня на стадіоні "Чорноморець".

Нападник Артем Кравець пропустив тренувальний збір в Австрії, але сьогодні тренувався у загальній групі. Також з командою працював правий захисник Томаш Кендзьора. Тамаш Кадар, який також прийшов у "Динамо" з познанського "Леха", допомагає новачку з адаптацією у клубі. Угорський легіонер перед тренуванням багато говорив з Томашем.

А от Сергія Рибалку журналісти не знайшли на полі, хоча у нього немає проблем зі здоров'ям. Надалі футболіст збірної України працюватиме з дублем. Раніше Хацкевич говорив, що Рибалка програє конкуренцію.

Наставник киян заявив, що в оренду відправляться захисники Богдан Михайличенко, Олександр Тимчик та форвард Роман Яремчук.

Хацкевич показав себе відкритим для спілкування з пресою тренером. Перед тренуванням відповів на питання журналістів і навіть пожартував про короткі шорти однією з репортерок. Мовляв, це відволікатиме футболістів від роботи.

Тренування почалося з пробіжки. А розминку гравці провели у затінку. Об 11 годині ранку температура повітря складала +26 С. Після відкритих перших 15 хвилин команда продовжила працювати без сторонніх очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" здатне відібрати чемпіонський титул у "Шахтаря"

Завтра відбудеться ще один медійний захід киян. Олександр Хацкевич та його тренерська команда (Олег Лужний, Максим Шацьких, Михайло Михайлов і відповідальний за фізпідготовку Віталій Кулиба) проведуть прес-конференцію. Також відбудеться презентація Томаша Кендзьори.

Зараз ви читаєте новину «Підкова для Коваля: як "Динамо" тренується під керівництвом Хацкевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі