четвер, 17 листопада 2011 08:50

ПХЛ. "Сокіл" в серії буллітів переграв "Донбас"

ПХЛ. "Сокіл" в серії буллітів переграв "Донбас"

16 листопада, київський "Сокіл" продовжив свою переможну серію в регулярному чемпіонаті Професійної хокейної ліги до 18-ти перемог. Кияни в Донецьку в серії буллітів переграли місцевий "Донбас".

Гра приблизно рівних за класом команд тримала в напрузі глядачів протягом трьох періодів, а переможець визначився лише в серії післяматчевих буллітів.

Першими відкрили рахунок підопічні Олега Мікульчика: точним виявився кидок російського легіонера Тимура Расулова. Проте кияни зрівняли рахунок на табло ще до другої перерви. Автором шайби став нападник Сергій Харченко, який вдало зіграв на п'ятачку.

У третьому періоді суперники не використали ряд вигідних моментів, зокрема "Сокіл" не зумів реалізувати чисельну перевагу в два гравці. Овертайм завершився без закинутих шайб, тому долю матчу вирішила серія булітів. У підсумку результативна спроба Харченко принесла "Соколу" 18-ту перемогу поспіль.

Зазначимо, що у складі "Донбасу" дебютував гравець національної збірної України і колишній гравець клубів КХЛ Андрій Міхнов. При цьому саме він став автором результативної передачі.

Донбас - Сокіл 1:2 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0, 0:1)

Шайби: 1:0 Рауслов (Бондарєв, Міхнов, 29:51), 1:1 Харченко (Яковенко, Кириченко, 34:04), 1:2 Харченко (вирішальний буліт).

У іншому матчі ігрового дня київський "Компаньйон-Нафтогаз" розгромив у Харкові місцевих "Акул" з рахунком 8:1.

Таким чином, "Сокіл" з 18-тю перемогами в 18-ти матчах впевнено лідирує в чемпіонаті Професійної хокейної ліги: після сьогоднішньої перемоги підопічні Олександра Годинюка набирають 53 очки і випереджають "Донбас", який йде другим, на 12 очок.

Зараз ви читаєте новину «ПХЛ. "Сокіл" в серії буллітів переграв "Донбас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі