середа, 21 грудня 2011 09:23

ПХЛ. "Донбас" на виїзді тричі забив "Соколу"

ПХЛ. "Донбас" на виїзді тричі забив "Соколу"

20 грудня на льоду ТРЦ Термінал київський "Сокіл" в рамках регулярного чемпіонату Професійної хокейної ліги Україна поступився донецькому "Донбасу" з рахунком 2:3.

Після двотижневої перерви матчем у Броварах поновився чемпіонат ПХЛ. Зустріч лідерів першості зібрала досить-таки значну аудиторію на арені ТРЦ Термінал.

Гості першими відкрили рахунок, реалізувавши чисельну перевагу. У другому періоді господарі не використали ряд вигідних моментів, чим негайно скористалися гравці "Донбасу": контратаку два в один майстерно завершив білорус Олексій Страхов.

Проте на другу перерву команди пішли за рахунку 1:2: перевага у два гравця реалізував кращий бомбардир чемпіонату Костянтин Касянчук.

У третьому періоді команди обмінялися закинутими шайбами: спочатку екс-форвард "Сокола" росіянин Вадим Аверкін пробив кіпера киян Костянтина Симчука, а за неповних три хвилини до кінця основного часу Касянчук оформив дубль.

Фінальний штурм у виконанні підопічних Олександра Годинюка, який навіть зняв воротаря на шостого польового гравця, результату не приніс. Таким чином, "Донбас" завдав Соколу першої поразки в сезоні в основний час і скоротив відставання в таблиці.

Сокіл - Донбас - 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)

Шайби: 0:1 Анікеєв (Р. Благой, Кугут - більш., 07:49), 0:2 Страхов (Бабинець, 25:45), 1:2 Касянчук (Черненко, Скороход, більш., 36:44), 1:3 Аверкін (Голубничий, Бобкін, 48:27), 2:3 Касянчук (Николишин, Лясковський - більш., 57:05).

Штраф: 14 - 16

Кидки: 29 - 26

В іншому матчі дня київський "Компаньйон" на АТЕК приймав гостей з Харкова. "Акули" під час паузи в чемпіонаті уклали контракти з низкою новачків, серед яких виділяється 33-річний Костянтин Калмиков, який відіграв кілька років за океаном. Тим не менш, "Акулам" це не допомогло: кияни перемогли з рахунком 7:3. Дубль на свій рахунок записав форвард киян Денис Заблудовський.

Сьогодні, 21 грудня, броварський "Білий Барс" зіграє проти львівських "Левів", а київський "Беркут" прийме вінницьких "Гайдамаків". У четвер, 22 листопада, "Компаньон" чекає в гості хокеїстів "Донбасу", а "Сокіл" у Броварах проекзаменує харківських "Акул".

"Сокіл" продовжує лідирувати в чемпіонаті: в активі киян 66 очок. Друге місце займає "Донбас" (56 очок), слідом за яким розташувався київський "Беркут" (47 очок). Четверте місце займають львівські "Леви" (32 очки), в спину яким дихає київський "Компаньйон" (31 бали), на шостому рядку розташувалися харківські "Акули" (26 пунктів). Замикають таблицю "Білий Барс" з Броварів і вінницькі "Гайдамаки".

Зараз ви читаєте новину «ПХЛ. "Донбас" на виїзді тричі забив "Соколу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі