середа, 19 червня 2024 13:56

"Перший гол збив з пантелику, а другий добив": Судаков прокоментував поразку від Румунії

"Перший гол збив з пантелику, а другий добив": Судаков прокоментував поразку від Румунії
Півзахисник збірної України Георгій Судаков прокоментував поразку у матчі з Румунією. Фото: sport.ua

Українська збірна "закономірно" програла команді Румунії у першому турі групового етапу Євро-2024.

Про поразку з рахунком 3:0 у коментарі YouTube-каналу ВЗБІРНА висловився півзахисник збірної України Георгій Судаков.

"Програли, можна сказати, закономірно. Після таких поразок - це як холодний душ. Ти маєш зрозуміти взагалі, куди ти приїхав, куди ти потрапив. Але нам не можна опускати голову", - сказав футболіст.

Він нагадав, що попереду ще дві гри у груповому етапі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати збірної Грузії заспівали "Путін - ху**о" на матчі з Туреччиною: це потрапило у прямий ефір в РФ

"Маємо кардинально змінити гру, підхід, концентрацію, кожну деталь, яка присутня у футболі. А почати кожен повинен з себе. Хочеться попросити вибачення перед уболівальників за таку гру. Я з ними згоден. Чому такий негатив - бо очікування від нас великі. Висловлювання стосовно нас були закономірними. Я весь цей хейт сприймаю нормально, адекватно. Я все розумію - емоції. Після таких падінь потрібно якомога швидше підійматися та рухатися далі", - сказав Судаков.

Він також висловився щодо, на його думку, переломного моменту у матчі проти Румунії.

"Перший гол румунів збив нас з пантелику, а другий - добив. Коли ти на такому турнірі програєш 0:2, то психологічно дуже важко. Третій гол тому показник. Втратили концентрацію, не належним чином підійшли до гри. Робитимемо висновки та корективи", - додав Судаков.

У понеділок, 17 червня, збірна України провела свій перший матч на груповому етапі Євро-2024. Команда Сергія Реброва програла збірній Румунії з розгромним рахунком 0:3.

Чемпіонат Європи з футболу проходить з 14 червня по 14 липня у Німеччині. На груповому етапі Євро-2024 футбольна збірна України ще зіграє із Бельгією та Словаччиною.

Зараз ви читаєте новину «"Перший гол збив з пантелику, а другий добив": Судаков прокоментував поразку від Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі