середа, 14 травня 2008 19:18

Перспективного кубинця Одланьєра Соліса скоро чекає серйозне випробування

Керівництво німецької промоутерської компанії Arena Box-promotion оголосило про підписання контрактів на поєдинок між олімпійським чемпіоном-2004, триразовим чемпіоном світу серед любителів кубинським суперважковаговиком Одланьєром Солісом (9-0, 6 КО) і колишнім чемпіоном світу південноафриканцем Франсуа Ботою (45-4-2, 28 КО). Бій пройде 30 травня в іспанському Більбао.

"У мого суперника дуже гучне ім"я, - зізнався Соліс. - Але його єдина проблема полягає в тому, що я не визнаю авторитетів. Добре, що нарешті зустрінуся з ним на рингу".

"Вигравши у Боти, Одланьєр доведе, що по праву належить до еліти суперважкої ваги. Поєдинок з таким досвідченим супротивником допоможе йому підвищити майстерність і шанси на титульний бій", - зазначив голова Arena турок Мехмет Онер.

За свою 18-річну кар"єру Бота програвав тільки відомим боксерам - американцям Майлку Муреру, Майку Тайсону, британцю Ленноксу Люісу і українцю Володимиру Кличку.

Також в програмі турніру ще один цікавий бій суперважковаговиків - між німцем Константіном Айріхом (9-0-1, 8 КО) і британцем Денні Уільямсом (38-6, 30 КО).

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Перспективного кубинця Одланьєра Соліса скоро чекає серйозне випробування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі