субота, 07 квітня 2018 20:11

Перша українка, яка підкорила Еверест, ефектно засвітилася в музеї Кличків
10

У музеї досягнень братів Кличків
Фото: instagram.com
Не лише альпіністка
З Володимиром Кличком в очікуванні бою Усик-Брієдіс
Не лише альпіністка
А ще ми кров здаємо

Знаменита українська альпіністка Ірина Галай відзначилася ефектною фотосесією. Дівчина знялася в музеї досягнень братів Кличків у образі спортсменки-боксерки.

Бокс для Ірини вже давно став ще одним важливим видом спорту в житті. Ірина регулярно відвідує тренування і найзначніші бої наших боксерів-чемпіонів. Галай знайома з Василем Ломаченком, а на останньому бою Олександра Усика з Майрісом Бріедісом в Ризі сиділа поруч з Володимиром Кличком в ринг-сайді.

Взимку нинішнього року Ірина підкорила чергову світову вершину. Цього разу уродженка Мукачева піднялася на гору Аконкагуа - найвищу точку Південної Америки і всієї Західної півкулі (6962 м). При тому, що сходження тривало в умовах сильних штормових буревіїв, а також морозу та вітру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Галай на вершину Евересту взяла парфуми "Шанель"

Два роки тому Ірина Галай стала першою українкою, яка змогла підкорити Еверест. Сталося це в ніч на 20 травня 2016 року. Між сходженнями на гірські вершини дівчина працює на одній з керівних посад в компанії з продажу нафтопродуктів.

Зараз ви читаєте новину «Перша українка, яка підкорила Еверест, ефектно засвітилася в музеї Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі