середа, 28 жовтня 2020 15:27

Перемога над киянами принесе славу всьому угорському футболу – колишній динамівець

Перемога над киянами принесе славу всьому угорському футболу – колишній динамівець
Ласло Боднар грав за "Динамо" з 2000-го по 2004 рік. Фото: dynamo.kiev.ua

Угорський футболіст "Динамо" початку 2000-х Ласло Боднар оцінив шанси киян у матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти будапештського "Ференцвароша".

Ексзахисник вважає, що чемпіонам Угорщини до снаги перемогти "Динамо", повідомляє Dynamo.kiev.ua.

"Минуло вже п'ятнадцять років відтоді, як я грав у футбол у Києві. Багато що змінилося й у світовому футболі, й у "Динамо". Однак залишилася головна динамівська фішка - фізична форма гравців. Щоправда, я бачив кілька матчів своєї колишньої команди і зауважив, що тактичний малюнок команди змінився. Мірча Луческу вважає за краще віддавати супернику простір у розрахунку на швидкі контратаки. У середині жовтня я спілкувався з Сергієм Ребровим, і ми зійшлися на думці: "Динамо" - хороша, згуртована команда, але вона не є непереможною. Перемога ж у цьому матчі принесе славу не лише "Ференцварошу", але й усьому угорському футболу", - заявив Боднар.

Поєдинок "Ференцварош" - "Динамо" розпочнеться у столиці Угорщини о 22:00. В іншому матчі групи G Ліги чемпіонів італійський "Ювентус" зіграє в Турині з іспанською "Барселоною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зламало "Ференцварош" у першому таймі

Турнірне становище: "Барселона" - 3 очки, "Ювентус" - 3, "Динамо" - 0, "Ференцварош" - 0.

Зараз ви читаєте новину «Перемога над киянами принесе славу всьому угорському футболу – колишній динамівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі