четвер, 22 жовтня 2009 08:48

Перемога над ЦСКА зробила "МЮ" крутішим за "Аякс" (ВІДЕО)

Перемога над ЦСКА зробила "МЮ" крутішим за "Аякс" (ВІДЕО)

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" виграв у московського ЦСКА в матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. "Манчестер" переміг з рахунком 1:0, а єдиний м"яч на 86-ій хвилині забив Антоніо Валенсія. Гра відбулася в Москві на стадіоні "Лужники".

Значну частину матчу гра була рівною. Англійці частіше володіли м"ячем, але небезпечні ситуації біля воріт господарів поля виникали нечасто. "Манчестер" міг відкрити рахунок на 60-ій хвилині, але удар головою у виконанні Нані відбив воротар ЦСКА Ігор Акінфєєв.

На 73-ій хвилині головний тренер ЦСКА Хуанде Рамос поміняв форварда Томаша Нецида на півзахисника Ніку Пілієва, і після цього в армійців майже перестали виходити атаки.

На 86-ій хвилині після помилки футболістів ЦСКА гостям вдалося подати з флангу на форварда Дімітара Бербатова. Той скинув м"яч Валенсії, який зблизька не промахнувся. Після цього, армійці могли пропустити ще один гол, але півзахисник "МЮ" Андерсон з меж штрафного майданчика пробив невдало.

У трьох матчах групового етапу Ліги чемпіонів "Манчестер" здобув три перемоги. Англійський клуб з дев"ятьма очками очолює групу. На рахунку ЦСКА – 3 очки, у німецького "Вольфсбурга" - 4, у турецького "Бешикташа" – 1 бал..

Перемогою над ЦСКА "Манчестер Юнайтед" побив рекорд великого голландського "Аякса" - 14 виїзних матчів поспіль без поразок в європейських клубних турнірах.

Останній раз "червоні дияволи" в Європі програвали в травні 2007 року, коли на міланському "Сан Сіро" команда сера Алекса Фергюсона поступилася 0:3 італійському "Мілану".

За матеріалами Лента, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Перемога над ЦСКА зробила "МЮ" крутішим за "Аякс" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі