понеділок, 22 грудня 2008 18:10

Павленко просить ще 500 мільйонів на реконструкцію "Олімпійського"

Павленко просить ще 500 мільйонів на реконструкцію "Олімпійського"

Міністерство сім"ї, молоді і спорту ініціює збільшення фінансування реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" в Києві з 300 млн. гривень до 800 млн. гривень в 2009 році.

Про це на прес-конференції повідомив заступник міністра сім"ї, молоді і спорту Ростислав Карандєєв. "Наступного року з метою прискорення робіт по реконструкції НСК "Олімпійський" Міністерство вийшло з ініціативою збільшити плановий об"єм фінансування з 300 млн. гривень додатково ще на 500 млн.", - сказав він.

По словах Карандєєва, Мінсім"ї оцінило плановані заходи щодо реконструкції НСК "Олімпійський" і прийшло до висновку, що цілком в змозі освоїти 800 млн. гривень на виконання необхідних робіт.

Як повідомляло агентство, 28 листопада Мінсім"ї призначило генеральним підрядчиком по реконструкції НСК "Олімпійський" в Києві холдингову компанію "Київміськбуд" (Київ). Кабінет Міністрів оцінює вартість реконструкції НСК "Олімпійський" в 2,1 млрд. гривень.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Павленко просить ще 500 мільйонів на реконструкцію "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі