середа, 17 лютого 2021 00:09

Париж познущався над "Барселоною", "Ліверпуль" переміг "Лейпциг": результати матчів Ліги чемпіонів

Париж познущався над "Барселоною", "Ліверпуль" переміг "Лейпциг": результати матчів Ліги чемпіонів
Кіліан Мбаппе виступає за ПСЖ вже 4-й сеозон. Фото: REUTERS

У першому матчі 1/8 Ліги чемпіонів ПСЖ в гостях розгромив "Барселону" - 4:1. Що потрібно знати про гру?

Парижани мали кадрові проблеми. Неймар та Анхель Ді Марія пропускали гру через травми.

ПСЖ домінував. Гості володіли територіальною та ігровою перевагою. Високо пресингували суперника. "Барселона" діяла через швидкий перехід з оборони в атаку.

Маурісіо Почеттіно переграв Рональда Кумана. ПСЖ не побоявся вести гру, нівелювавши всі сильні сторони суперника.

Арбітр пожалів гостей. Бьорн Куперс міг показати 2-гу жовту картку захиснику ПСЖ Ідріссу Гуйе в 1-му таймі. На початку 2-ї половини гри не поставив пенальті, коли м'яч влучив в руку захиснику гостей.

Захист "Барселони" не витримав. Оборона господарів трималася до середини 1-го тайму, після чого раз за разом почала провалюватися, програючи у швидкості та індивідуальних дуелях. Навіть повернення після травми Жерара Піке не допомогло "Барселоні" в захисті.

Мессі заслужив на заміну після першого тайму

Ліонель Мессі провів слабкий матч. Капітан каталонців був мало помітний. Реалізував пенальті. Не використав небезпечний штрафний. Був дуже пасивний та заслуговував на заміну ще після 1-го тайму.

Кіліан Мбаппе став героєм матчу. Лідер парижан забив 3 м'ячі та просто знищив Деста - свого візаві на лівому фланзі . Оборона "Барселони" не встигала за швидкістю француза.

ПСЖ вирішив питання виходу в наступний раунд. Парижани повністю переграли суперника. За бажання могли довести рахунок до непристойного. "Барселона" за 3 тижні фактично не має ніяких шансів відігратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Гвардіоли і Зінченка чекає суперника у фіналі Ліги чемпіонів

В іншому матчі "Ліверпуль" переміг "Лейпциг" - 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Париж познущався над "Барселоною", "Ліверпуль" переміг "Лейпциг": результати матчів Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі