четвер, 22 липня 2021 15:17

Палкін розповів про завдання "Шахтаря" в Лізі чемпіонів

Палкін розповів про завдання "Шахтаря" в Лізі чемпіонів
Сергій Палкін займає посаду генерального директора "Шахатря" вже понад 10 років. Фото: ФК "Шахтар"

Головним для "Шахтаря" буде участь у Лізі чемпіонів.

Генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін прокоментував результати жеребкування кваліфікації Ліги чемпіонів. "Гірники" в третьому раунді зіграють проти другої команди Бельгії "Генка".

"Якщо ми прагнемо демонструвати гарний футбол у Лізі чемпіонів, природно, маємо вигравати й проходити таких суперників. Можемо гадати, хто краще, хто гірше. Але питання в тому, що маємо бути впевненими у власних силах і показати той футбол, заради якого працюємо, з урахуванням нового тренерського штабу й футболістів, які прийшли. У "Генка" є кілька топових футболістів. Команда серйозна, недооцінювати її не можна. Водночас нам треба демонструвати свій футбол, гарну гру та рухатися далі.

Маємо потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів – це головне завдання. Далі побачимо. Усе залежить і від суперників і від ситуації. А сьогодні - тільки таке завдання" - сказав Палкін у коментарі офіційному сайту "Шахтаря".

3 серпня "Шахтар" зіграє проти "Генка" в Бельгії, а 10 серпня прийматиме на НСК "Олімпійський". Переможець пари вийде до вирішального четвертого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

24 липня "Шахтар" стартує в чемпіонаті України матчем проти "Інгульця".

Зараз ви читаєте новину «Палкін розповів про завдання "Шахтаря" в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі