неділя, 07 вересня 2008 09:33

"Чекав від України сильнішої гри" - Бернд Штанге

Головний тренер збірної Білорусії Бернд Штанге після поразки від України (0:1) в стартовій зустрічі кваліфікації ЧС-2010 повідомив, що чекав від опонента цікавішої гри.

"Ми хотіли зробити сьогодні сюрприз, але для цього не вистачило сил. Нам просто не пощастило і ми засмучені, що не змогли здобути важливе очко. Ми пишаємося тим, що прогрес команди видно по грі. Кваліфікація - це марафонський біг, можуть бути підйоми та падіння.

Фаворитами групи, звичайно, є Хорватія, Англія, Україна. Тому з цієї точки зору немає ніякої сенсації, що Україні пощастило та вона перемогла 1:0. Ніхто в Європі не буде цим здивований. У цій важкій групі важливо вигравати домашні ігри. Думаю, якби Україна сьогодні не виграла, у команди були б великі проблеми. Для нас ситуація дещо простіша.

Я чекав від України сильнішої гри. При такому глядацькому складі і зустрічі на чужому полі я не можу сказати, що суперник був кращим. У нас теж були хороші моменти та ділянки гри. Ви що думали, що ми Україну поставимо до "стінки"? Треба бути реалістами. Ми прагнули показати все, що вміємо, але нам просто не пощастило. Тепер будемо йти далі. Україні буде не так просто виграти в Мінську", - наводить слова тренера footy.com.ua.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «"Чекав від України сильнішої гри" - Бернд Штанге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі