субота, 20 серпня 2011 12:18

"Овечкін слав мені вночі смски: "Будь ласка, порвіть "Спартак" - Воронін

"Овечкін слав мені вночі смски: "Будь ласка, порвіть "Спартак" - Воронін

Нападник "Динамо" Андрій Воронін розповів, як нападник "Вашингтона" Олександр Овечкін підтримує московський клуб.

"В даний момент ми граємо в комбінаційний футбол, який більше схожий на іспанський та італійський, ніж на силовий англійський. Що стосується боротьби за чемпіонство ... Як і раніше, від нас вимагають бути наприкінці сезону в п'ятірці, потрапити в зону єврокубків. Ми поки що й не хочемо ставити перед собою якісь надзавдання. Все складається добре, є результат, а це головне зараз. Не дай Бог дві-три невдачі - і вже зовсім інші висловлювання можуть піти на нашу адресу.

Овечкін навіть коли у Вашингтоні був, слав мені вночі смски: "Будь ласка, порвіть "Спартак"!". Він і на останній нашій грі з "Тереком" був, і на "Спартак-Нальчик" начебто збирається, якщо йому не треба буде летіти назад до Вашингтона. Адже він хворий "Динамо" і взагалі футбол дуже любить. Торік приїжджав з друзями до нас на базу, і я бачив, як він грає в футбол. Сам з ними не ризикнув зіграти ... Загалом, з його вагою і ростом грає Овечкін дуже непогано. Щоб не травмуватися, він спочатку став у ворота. Але, коли його команда почала програвати, вибіг з воріт і пішов в атаку. У нього дуже непоганий удар лівою!

Знаю, що клуб хоче придбати одного-двох футболістів. Щодо Габулова читав у пресі, що Вова хоче піти, тому що йому потрібно грати. Нам всім не хотілося б, щоб він йшов, це сильний воротар. Але Габулов гарячий хлопець: якщо він вже щось вирішив для себе, швидше за все, втілить в життя. Така ось склалася ситуація: в команді два сильних воротаря, а Божович посадив Володю на лавку. Як і мене.

Матч "Анжі" проти "Спартака" (0:3) довів, що поки у махачкалинців немає зіграності та взаєморозуміння, - вважає Воронін. - Молоді хлопці вийшли і начисто переграли легіонерів. Наша ж гра з "Анжі" у першому колі була дебютною під керівництвом Силкіна, і ми їх повністю переграли навіть вдесятьох. Сподіваюся, в неділю буде те ж саме. Їдемо до Махачкали за трьома очками", - наводить слова гравця "Советский спорт".

Зараз ви читаєте новину «"Овечкін слав мені вночі смски: "Будь ласка, порвіть "Спартак" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі