четвер, 04 грудня 2008 09:20

Овчінніков залишає київське "Динамо" заради "Кубані"

Овчінніков залишає київське "Динамо" заради "Кубані"

Колишній воротар московського "Локомотива", дворазовий чемпіон Росії у складі "залізничників", учасник чемпіонату Європи 2004 року Сергій Овчінніков досяг домовленості з краснодарською "Кубанню" про роботу в клубі в якості головного тренера.

Інформація про це з"явилася в четвер, 4 грудня на сайті клубу, які пробилися в прем"єр-лігу за підсумками чемпіонату Росії в першому дивізіоні.

"Ми узгодили умови майбутньої спільної роботи, - повідомив генеральний директор "Кубані" Сурен Мкртчян. - Овчінніков вже прибув на тренувальну базу "Кубані", ми обговорили останні деталі і найближчим часом підпишемо контракт".

Фахівець, який поки що працює помічником Юрія Сьоміна в київському "Динамо", днями прибув до Краснодару, де зустрічався з губернатором краю, президентом "Кубані" Олександром Ткачовим, а ввечері провів переговори з керівництвом клубу. Вранці у четвер колишній голкіпер "Локо" вилетить до Москви для вирішення питань щодо отримання необхідних документів для можливості роботи в прем"єр-лізі Росії.

Річ у тому, що ліцензію на роботу тренером професійної команди він отримував на Україні. У Москві ж йому можуть дозволити здати позачергові іспити у ВШТ для підтвердження ліцензії з можливістю продовжити навчання.

Вірогідно, що контракт між ним і "Кубанню" буде підписаний наступного тижня. Овчінніков повинен стати п"ятим за рахунком тренером краснодарського клубу в поточному році. Робота на цій посаді Олександра Тарханова і Сергія Павлова була на думку керівництва незадовільною, через що обидва по черзі залишили команду. А ось Олег Протасов, змінивши Погоса Галстяна, зумів довести команду, що фінішувала на другому місці після "Ростова", до прем"єр-ліги.

Проте колишній форвард збірної СРСР не зумів домовитися з керівниками клубу і вимушений був піти.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Овчінніков залишає київське "Динамо" заради "Кубані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі