середа, 16 листопада 2022 20:50

Звільнений з полону нейрохірург Кубряк висловив вдячність президенту УАФ за свій порятунок

Військовий лікар, нейрохірург, герой-захисник Маріуполя й водночас рефері УАФ Дмитро Кубряк на своїй сторінці у Facebook розповів про підтримку, яку відчував під час перебування в полоні.

Автор: УАФ
  Андрій Павелко зустрівся зі звільненим із російського полону рефері Дмитром Кубряком
Андрій Павелко зустрівся зі звільненим із російського полону рефері Дмитром Кубряком

"Хочу присвятити слова вдячності людині, яка, без перебільшення, врятувала моє життя. Наприкінці березня у Дніпровському військовому госпіталі я познайомився з президентом Української Асоціації Футболу Андрієм Павелком. Через декілька днів був політ в Маріуполь, робота в блокадному місті та потрапляння в російський полон. Знаходячись в жахливих умовах, у пригніченому моральному стані, під постійним психологічним тиском російських військових, я щодня мріяв про повернення додому", - написав Кубряк.

Захисник Маріуполя подякував Українській асоціації футболу та особисто її президентові Андрію Павелку за зусилля для звільнення його з полону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров приїхав до Києва й зустрівся з представниками УАФ – ЗМІ

"Андрій Васильович увесь час мого перебування в полоні докладав максимум зусиль для мого звільнення. Він був першим, з ким я спілкувався телефоном, ступивши на рідну землю. Ніколи не перестану бути йому вдячним за участь у моєму визволенні, а також за моральну та професійну підтримку, яку щодня продовжую отримувати від президента Асоціації та всієї дружної родини УАФ", - зазначив Кубряк.

Дмитра Кубряка, який працював нейрохірургом у військовому шпиталі та допомагав пораненим воїнам на Азовсталі, повернули з російського полону наприкінці вересня. Україна сумарно звільнила 215 українських військових, серед яких 124 офіцери. Зокрема додому повернулися 108 бійців Азова.

Зараз ви читаєте новину «Звільнений з полону нейрохірург Кубряк висловив вдячність президенту УАФ за свій порятунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі