середа, 29 жовтня 2008 08:20

Основний захисник "Спортинга" не зіграє з "Шахтарем"

Захисник "Спортинга" Тонел пошкодив гомілку, через що не зіграє в матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з "Шахтарем", а також, можливо, пропустить поєдинок з "Барселоною".

Тонел отримав травму на 71-ій хвилині недільного поєдинку чемпіонату Португалії з "Пакушем" (0:0). Медичне обстеження показало, що у 28-річного гравця невелика тріщина в малій гомілковій кістці лівої ноги. Очікується, що футболіст повернеться в лад через місяць.

Нагадаємо, що Тонел забив єдиний м"яч "Спортинга" в гостьовому матчі Ліги чемпіонів з Барселоною (1:3), а також взяв участь в переможних зустрічах з "Базелем" і "Шахтарем". Таким чином, португалець пропустить домашній матч з чемпіоном України, у разі успіху в якому підопічні Паулу Бенту значно підвищать свої шанси на вихід в 1/8 фіналу. Тонел, який в 2006 році провів свій єдиний матч у складі збірної Португалії, також не зіграє 9 листопада в поєдинку національного кубка з "Порту".

Офіційний сайт УЄФА

Зараз ви читаєте новину «Основний захисник "Спортинга" не зіграє з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі