середа, 28 листопада 2012 18:34

Олімпійський комітет України визнали найкращим

Олімпійський комітет України визнали найкращим
Церемонія нагородження відбудеться 6 січня 2013 року в місті Дубаї ФОТО: noc-ukr.org

Опікунська рада Премії креативного спорту Мохаммеда бін Рашида аль-Мактума визнала діяльність Національного олімпійського комітету України найкращою в світі, віддавши перемогу за успіхи у пропаганді спорту та олімпійських цінностей й присудивши відповідну грошову винагороду.

Ця перемога свідчить про високу оцінку діяльності НОК України та його важливу роль у популяризації олімпійських ідеалів.

За умовами конкурсу національні олімпійські комітети мали представити свою діяльність та документально підтвердити реалізацію заявлених проектів.

НОК України у своєму поданні презентував акції та заходи, які ініційовані безпосередньо Національним олімпійським комітетом та проходять за його підтримки.

Зокрема, мова йде про вже традиційні та улюблені проекти як: "Олімпійський день", Всеукраїнський олімпійський урок, "Стрибки на майдані", "Олімпійське лелеченя", "Олімпійський куточок", "Олімпійська книга", Всеукраїнська урочиста церемонія "Герої спортивного року", фотовиставка "Спортивні миттєвості" тощо. Більшість з них є унікальними та не мають аналогів у світі.

Національний олімпійський комітет України гордиться своїми здобутками у освітній діяльності, зокрема виданням олімпійської літератури та безкоштовним розповсюдженням її серед загальноосвітніх шкіл.

Звісно, не залишилися непоміченими і досягнення наших атлетів на міжнародній арені, в тому числі й юного покоління.

"Хочемо висловити щиру вдячність вам і всім членам команди Національного олімпійського комітету України за участь в четвертій премії та привітати вас з перемогою", - йдеться у офіційному листі.

Церемонія нагородження відбудеться 6 січня 2013 року в місті Дубаї.

Довідково:

Премія креативного спорту Мохаммеда бін Рашида аль-Мактума (Mohammed bin Rashid Al Maktoum Creative Sports Award), вже вчетверте проводиться в Об'єднаних Арабських Еміратах і є ініціативою віце-президента та прем'єр-міністра ОАЕ шейха Мохаммеда бін Рашида аль-Мактума, що спрямована відзначити та підтримати найкращі спортивні ініціативи не лише у регіоні, а й в усьому світі.

Зокрема, у цьому році спортивною премією керманича ОАЕ були також відзначені:

– Президент Міжнародного олімпійського комітету Жак Рогге – за свій визначний внесок у розвиток Олімпійського руху;

– Олімпійський комітет Катару (Найкраща арабська спортивна організація) за організацію Арабських Ігор, що пройшли у 2011 році у м. Доха (Катар);

– Британська Олімпійська Асоціація за організацію та проведення Олімпійських ігор у Лондоні;

– керівник Футбольної асоціації Палестини отримав відзнаку Креативного арабського організатора;

– а також ціла низка спортсменів олімпійців та паралімпійців.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський комітет України визнали найкращим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі