четвер, 20 серпня 2009 08:53

Олена Бондаренко пройшла в третє коло турніру в Торонто

Олена Бондаренко пройшла в третє коло турніру в Торонто

Вслід за Катериною Бондаренко до третього кола турінру серії Premier у Канаді пробилась її старша сестра Олена.

І зробила це перша ракетка України дуже впевнено. Наша тенісистка не дала жодного шансу росіянці Аллі Кудрявцевій, яка займає 101-у позицію у світовому рейтингу.

Для перемоги Олені вистачило трохи менше однієї години та двох сетів. У першому з них Бондаренко віддала суперниці три гейми - 6:3, при чому вона взяла усі чотири стартові подачі.

Другий сет взагалі пройшов без боротьби. Харків"янка зуміла виграти його на чисто - 6:0. Отже, напрочуд легка й прогнозована перемога нашої тенісистки. Минулого року на Australian Open Бондаренко теж обіграла росіянку, але там вона затратила значно більше сил - 6:4, 7:6.

Тепер прихильники великої ракетки стануть свідками ще одного протистояння Бондаренко - Вільямс.

Також стала відома суперниця Катерини Бондаренко у третьому раунді. Нею стала полячка Агнєшка Радванська, яка розгромила угорку Агнеш Шавай - 6:1, 6:1.

У парному ж розряді наші дівчата поступились дуету Градецка/Воскобоєва у трьох сетах. Першу частину гри Бондаренко віддали суперницям майже без боротьби (1:6), у другій повернули інтригу (6:4). На жаль, у вирішальному сеті їм трішки не пощастило - 8:10.

WTA. Rogers Cup. Торонто (Канада). 2-й раунд

О. Бондаренко (Україна) - А. Кудрявцева (Росія) - 2-0 (6:3, 6:0)

Парний розряд

О. Бондаренко/К. Бондаренко (Україна) - Л. Градецка/Г. Воскобоєва (Чехія/Узбекистан) - 1-2 (1:6, 6:4, 8:10)

Турнір

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко пройшла в третє коло турніру в Торонто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі