четвер, 23 грудня 2010 08:52

Олексій Михайличенко працевлаштувався на $ 100

Олексій Михайличенко працевлаштувався на $ 100

Екс-тренер "Динамо" і збірної України Олексій Михайличенко позбувся статусу безробітного.

Як пише "Сегодня", він очолив ... кафедру футболу інституту фізвиховання і спорту НПУ ім. Драгоманова. Якщо жіноча частина педколективу вузу про футбольні регалії свого нового колеги в основному не обізнана, то студенти - в шоці, бачачи живу легенду.

"Олексій Олександрович буде залучати відомих спортсменів до зустрічей зі студентами, крім того, сам, у міру можливостей, буде читати лекції про футбол - кілька таких вже було. Він у нас не на повній ставці, а на 0,25 (з можливими надбавками це близько $ 100 на місяць).

Його умова - щоб ця робота не заважала подальшої тренерській кар'єрі. Отже, якщо він очолить якусь команду, то буде поєднувати роботу в ній з діяльністю на посаді завкафедрою", - розповів директор інфізу Олексій Тимошенко.

Що й говорити, цей скромний оклад доцента Михайличенко і близько не зрівняється із зарплатою тренера. За різними даними, на посту наставника збірної його річна зарплата була десь від $ 250 000 до $ 1 млн.

За матеріалами DELFI

Зараз ви читаєте новину «Олексій Михайличенко працевлаштувався на $ 100». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі