субота, 07 серпня 2010 15:33

"Закарпаття" - це не рівень Михайличенка" - Гамула

"Закарпаття" - це не рівень Михайличенка" - Гамула

Головний тренер "Закарпаття" Ігор Гамула прокоментував інформацію про те, що ужгородську команду може очолити колишній тренер збірної України Олексій Михайличенко.

"Маячня. Все це маячня. Хто це написав? "Багнет" - це маячня. Чи були у мене зустрічі з керівництвом клубу? Ця тема не піднімалася. Ось зараз поряд зі мною знаходиться перший віце-президент. Він шокований, звідки взяли цю інформацію. Я знайомий з Михайличенком, але не реагувати ж на будь-яку статтю.

Навіщо йому дзвонити? Це не рівень Михайличенка. Чемпіонат тільки розпочався. Ще буде багато матчів. Команда вийде на свій рівень і буде перемагати. Починаючи з сьогоднішнього матчу з "Фенікс-Іллічівцем". Я гарантую", - заявив Гамула "Терикон".

Нагадаємо, що збірна України під керівництвом Олексія Михайличенка у відбірковому циклі Чемпіонату світу 2010 року посіла друге місце в групі, потрапивши в плей-офф, де не змогла подолати бар"єр у вигляді збірної Греції.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Закарпаття" - це не рівень Михайличенка" - Гамула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі