понеділок, 20 вересня 2010 18:41

Олег Гусєв не зіграє в Кубку України через рецидив травми

Олег Гусєв не зіграє в Кубку України через рецидив травми
Осінь - період, коли "Динамо" доводиться боротися відразу на декількох фронтах - у чемпіонаті України, Лізі Європи, а також у поєдинках за національну і молодіжну збірну України. А в найближчу середу матчем з "Кримтеплицею" команда розпочне похід ще й за Кубком країни. Правда, у неповному складі. У селище Молодіжне точно не зможе поїхати з командою Олег Гусєв, у якого рецидив травми.

"Знову дають про себе знати мої старі проблеми, - розчаровано каже Олег, - болять пахові кільця. Так що з "Кримтеплицею" точно не зіграю, а матч з "Арсеналом" - під питанням. А тут ще й спина прихопила ... Тому в останніх двох матчах я грав не кращим чином. Попросив заміну в другому таймі матчу з БАТЕ, а з "Зорею" і зовсім грав тільки перший тайм - було видно, що більше не зможу."

Сьогодні стала відома бригада арбітрів, яка працюватиме на поєдинку 1 / 16 фіналу Датагруп-Кубка України.

Суддя в полі - арбітр першої категорії Андрій Яблонський з Тернополя. Займається суддівством з 1999-го року, а в 2002-му вийшов на професійний рівень, почавши обслуговувати поєдинки другої вітчизняної ліги. З 2009-го року залучається до обслуговування матчів Прем"єр-ліги. На матчах за участю "Динамо" працював виключно в якості резервного арбітра.

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистент арбітра першої категорії Володимир Александренко (Вінниця) і асистент арбітра другої категорії Богдан Бучинський, як і головний рефері представляє Тернопіль. Функції резервного виконуватиме арбітр другої категорії Геннадій Махно з Кіровограда.

За організацією матчу і роботою бригади арбітрів стежитимуть делегат ФФУ Анатолій Колесников (Запоріжжя) та інспектор ФФУ Віктор Безсмертний з Кіровограда.

ФК "Динамо" (Київ)
Зараз ви читаєте новину «Олег Гусєв не зіграє в Кубку України через рецидив травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі