вівторок, 01 вересня 2009 14:48

Один з кандидатів на посаду тренера "Зеніта" звільнився з "Роми"

Один з кандидатів на посаду тренера "Зеніта" звільнився з "Роми"

Італієць Лучано Спаллетті, який є кандидатом на пост нового головного тренера пітерського "Зеніта", залишив пост наставника "Роми". За словами Спаллетті, 1 вересня він подав заяву про відставку, і керівництво римського клубу задовольнило його прохання, повідомляє Reuters з посиланням на італійське інформагентство ANSA. Тренер працював у "Ромі" з 2005 року.

У чемпіонаті Італії сезону-2009/10 римляни програли два стартові матчі. 23 серпня "Рома" поступилася на виїзді "Дженоа" (2:3), а 30 серпня зазнала домашньої поразки від "Ювентуса" (1:3). За інформацією італійських ЗМІ, новим тренером команди може стати колишній наставник "Ювентуса" Клаудіо Раньєрі.

Пітерський "Зеніт" залишився без головного тренера на початку серпня, коли у відставку був відправлений голландець Дік Адвокат. Планувалося, що він допрацює в пітерському клубі до кінця 2009 року, але після серії невдалих матчів керівництво вирішило розлучитися з Адвокатом. На початку 2010 року голландець приступить до роботи зі збірною Бельгії.

В даний час обов"язки головного тренера "Зеніта" виконує Анатолій Давидов. Кандидатами на пост нового наставника команди називалися декілька італійців, але багато хто з них (Клаудіо Раньері, Антоніо Конте, Альберто Дзаккероні, Деліо Россі) відмовилися очолити "Зеніт".

Лента

Зараз ви читаєте новину «Один з кандидатів на посаду тренера "Зеніта" звільнився з "Роми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі