вівторок, 29 грудня 2009 15:49

Очолити "Оболонь" може помічник Михайличенка

Очолити "Оболонь" може помічник Михайличенка

Як стало відомо www.dynamo.kiev.ua, у київській "Оболоні" розглядають три основні кандидатури на заміщення посади головного тренера команди, яка стала вакантною після того, як у відставку подав колишній керманич "пивоварів" Юрій Максимов.

Основним кандидатом для "Оболоні" є колишній наставник київського "Динамо" і азербайджанського "Нефтчі" Анатолій Дем"яненко.

Проте, разом з тим, керівництво столичного клубу також веде переговори з колишнім помічником Олексія Михайличенка по тренерському штабу національної збірної України Вадимом Євтушенком (на фото).

Нарешті, третім кандидатом, хто має шанси очолити "Оболонь", є Заслужений тренер України, колишній наставник молодіжної збірної країни Олександр Іщенко.

Керівництво "Оболоні" розглядає можливість запрошення на тренерський місток команди і інших фахівців, але в даний момент переговори ведуться саме з Дем"яненком, Євтушенком та Іщенком.

Зараз ви читаєте новину «Очолити "Оболонь" може помічник Михайличенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі