вівторок, 30 березня 2021 18:23

"Очікуємо непростий матч" - Шевченко про гру проти Казахстану

"Очікуємо непростий матч" - Шевченко про гру проти Казахстану
Андрій Шевченко вивів збірну України на Євро-2020. Фото: УАФ

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від матчу 3-го туру кваліфікації Кубка світу-2022.

За словами наставника українців, національну команду чекає важкий матч, бо суперник сповідує захисний футбол.

"До кожного суперника готуємося по різному. Спробували 2 системи, які працюють. Бачитимемо, яка підходить краще під цього суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко назвав найважчий період у збірній України

Казахстан - команда, яка до кінця бореться. Вони грають 2-м номером. Завтра чекатимемо непростий матч. Перед нами стоїть завдання виграти. Розуміємо, що протистоятиме організована команда, яка намагатиметься відібрати очки. Немає значення, з якою командою ти граєш. Це короткий турнір. Завдання - потрапити на Кубок світу, з 1-ої путівки або з 2-го місця і з плейоф. Кожне очко важливе. Відповідальність однакова, як з Францією, так і Казахстаном", - цитує наставника сайт УАФ.

31 березня збірна України прийматиме на НСК "Олімпійський" Казахстан. Початок гри о 21:45.

У 2 попередніх матчах українці розійшлися миром із Францією та Фінляндією. Підопічні Шевченка посідають 3-тє місце у своїй відбірковій групі.

Зараз ви читаєте новину «"Очікуємо непростий матч" - Шевченко про гру проти Казахстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі