пʼятниця, 25 серпня 2017 12:40

"Обійнялися, але не попрощалися" - Суркіс прокоментував ситуацію з Відою

"Обійнялися, але не попрощалися" - Суркіс прокоментував ситуацію з Відою
Ігор Суркіс: "Якщо запропонують суму, яка влаштує клуб, ми відпустимо Віду". Фото: dynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі програми "ПроФутбол" прокоментував ситуацію навколо ключового захисника команди, гравця збірної Хорватії Домагоя Віди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент "Бешикташа" прилетів за гравцем "Динамо"

"На мене ніхто не виходив з пропозицією щодо Віди. В нього контракт із клубом. Ми з ним спілкувалися, і я запропонував йому нову угоду на тих умовах, на яких клуб може з ним продовжити контракт. Напевно, "Бешикташ" запропонував йому кращі умови. Зараз ми переговорили з Відою. Якщо "Бешикташ" вийде на мене і запропонує суму, яка мене влаштує, а не просто кине якийсь шматочок за гравця, який зараз є провідним футболістом збірної Хорватії, то ми подумаємо", - сказав Ігор Михайлович.

"Якщо запропонують суму, яка влаштує клуб, то ми його відпустимо. Але він сказав, що готовий відіграти ці півроку, вірою і правдою відслужив команді. Я йому вдячний, адже Віда виконав свій діючий контракт. Я не бачу ні його провини, ні своєї в цій ситуації. Звичайно, гравці в його віці хочуть підписати якомога кращий контракт, а я не можу взяти на себе ті зобов'язання, які не можу виконати. Позиція чесна, і він її знав. Ми з ним обійнялися, але не попрощалися", - резюмував президент "Динамо".

Раніше ЗМІ повідомляли, що Домагой Віда підписав 5-річний контракт із турецьким "Бешикташем", за який "Динамо" отримає 2 млн євро. А зарплата гравця в новому клубі складе 2,2 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «"Обійнялися, але не попрощалися" - Суркіс прокоментував ситуацію з Відою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі