пʼятниця, 10 вересня 2010 13:52

Новачки "Волині" в дебютному матчі відзначилися вилученням і автоголом

Новачки "Волині" в дебютному матчі відзначилися вилученням і автоголом
Вже після закриття трансферного вікна в складі луцької "Волині" з"явилося ще два нових виконавця. Як повідомляє офіційний сайт клубу, ними стали півзахисник Дмитро Проневич, який у свої 26 років встиг змінити 13 клубів, погравши, зокрема, в італійської "Сампдорії" (правда, виключно за молодіжний склад), в"єтнамській "Донгтхале", а також ставши переможцем Всесвітньої універсіади у складі збірної України в 2007 році, і маловідомий 31-річний голкіпер Микола Павленко, який захищав кольори різних клубів України, Росії, Азербайджану і навіть Фінляндії.

Обидва футболісти відразу ж потрапили в заявку на матч молодіжної першості, в якому їх новий клуб приймав "Севастополь". Але дебюти що в одного, що у другого вийшли - гірше не придумаєш. Проневич вийшов на гру в стартовому складі, провів на полі всього лише п"ять хвилин, а на шостій отримав червону картку. Павленко ж, вийшовши на заміну наприкінці першого тайму, на 88-й хвилині відзначився автоголом, зробивши рахунок 3:5 на користь гостей.

Знаючи характер головного тренера "Волині" Віталія Кварцяного, можна припустити, що для обох футболістів ця гра стане першою і в той же час останньою у складі луцького клубу.
За матеріалами СЭ
Зараз ви читаєте новину «Новачки "Волині" в дебютному матчі відзначилися вилученням і автоголом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі