неділя, 22 серпня 2010 10:08

Гол Едуардо приніс "Шахтареві" перемогу над "Волинню"

Гол Едуардо приніс "Шахтареві" перемогу над "Волинню"

Лідер Прем'єр-ліги "Шахтар" на виїзді з мінімальним рахунком здолав одного з аутсайдерів чемпіонату "Волинь" - 1:0, на 73-й хвилині відзначився новачок гірників хорват Едуардо.

Ця перемога дозволила команді Луческу відірватися вже на чотири очки від найближчого переслідувача "Дніпра", правда, дніпропетровці зіграли на матч менше.

Другий донецький клуб "Металург" переміг "Ворсклу" впевненіше - 2:0 (Аделейе, 27; Мхітарян, 54), причому в середині другого тайму господарі могли доводити рахунок до розгромного, але Тенасе промахнувся з 11-метрової позначки.

"Іллічівець" та "Арсенал" зіграли в результативну нічию - 2:2 (Козоріз, 19; Антонов, 63 - Бартуловіч, 6; Самусевас, 47-авт).

А у п"ятницю "Оболонь" з рахунком 1:0 здолала "Зорю" (Панас, 41). Луганчани на 70-й хвилині не реалізували пенальті.

Центральним матчем 7-го туру ЧУ стане поєдинок "Дніпро" - "Динамо". Обидві команди хочуть реабілітуватися за поразки в минулому турі. Дніпряни тоді після п'яти стартових перемог програли вдома "Металісту". А кияни були биті 3:1 у Полтаві.

Крім того, остання зустріч цих команд завершилася гучним скандалом. У квітні, в матчі 26-го туру, арбітр вже на 26-ій хвилині матчу вилучив за фол останньої надії Мандзюка.

Дніпряни стверджували, що таке рішення було прийнято суддею під тиском динамівців. А Калиниченко описав це фразою, що стала пізніше крилатою: "Налетіли сині "чайки".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Гол Едуардо приніс "Шахтареві" перемогу над "Волинню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі