вівторок, 04 лютого 2014 17:42

Норвезький сноубордист зламав ключицю на тренуванні в Сочі

Норвезький сноубордист зламав ключицю на тренуванні в Сочі
Для Хоргмо Олімпіада завершилася, не розпочавшись. Фото: afp.com

Норвезький сноубордист Торстейн Хоргмо зламав ключицю під час тренування на Червоній Поляні. Там проходитимуть змагання сочинської Олімпіади з цього виду спорту. Хоргмо впав на перила, які є частиною траси.

"Падіння - частина нашого спорту, але на цей раз все відбулося дуже не вчасно", - сказав спортсмен, який зламав ключицю 3 лютого - в перший день тренувань сноубордистів на олімпійській трасі. Лікар олімпійської збірної Норвегії Еллен Моен сказав, що травма Хоргмо нескладна, але участь гонщика в сочинській Олімпіаді виключена.

Раніше британський сноубордист Біллі Морган назвав олімпійську трасу занадто швидкою і небезпечною. Його підтримали член жіночої збірної Великобританії Дженні Джонс і фінн Роопе Тонтері. Джонс вважає, що до конфігураціъ траси повинні бути внесені зміни.

Офіційний представник Федерації лижних видів спорту (FIS) Білл ван Гилдер пообіцяв, що траса буде змінена. "Коли після першого дня тренувань у спортсменів є зауваження з приводу траси, - це звичайна практика", - сказав ван Гилдер. При цьому залишився задоволений об'єктами, на яких проходитимуть змагання зі сноуборду.

Зараз ви читаєте новину «Норвезький сноубордист зламав ключицю на тренуванні в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі