понеділок, 20 лютого 2012 08:13

Німецька поліція допитувала Чісору сім годин

Німецька поліція допитувала Чісору сім годин

Німецька поліція сім годин допитувала британського боксера-важковаговика Дерека Чісору у зв'язку з бійкою, яку він та інший британський боксер Девід Хей влаштували на прес-конференції в суботу. Про це повідомляє агентство Associated Press з посиланням на представника мюнхенської поліції.

Чісору затримали в аеропорту, коли він вилітав в Лондон, і після тривалого допиту відпустили без пред'явлення звинувачень. Хея поки допитати не вдалося. Передбачається, що він встиг залишити Німеччину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чісору і Хея можуть довічно вигнати з рингів Німеччини

Як повідомлялося, перепалка, яка переросла в бійку, відбулася на прес-конференції після бою між Чісорою і Віталієм Кличком, який український боксер виграв за очками, захистивши титул чемпіона світу за версією WBC. За даними британських ЗМІ, Хей був засмучений коментарями менеджера Кличка, який дорікнув британцеві у відмові битися з українцем. Чісора встряв у розмову, назвавши Хея "посміховиськом", і запропонував з'ясувати стосунки на рингу. Після обміну образами боксери побилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція допитає Чісору і Хея, перш ніж ті відлетять з Мюнхена

Чісорі все ще можуть пред'явити звинувачення в заподіянні тяжкої шкоди здоров'ю, підтвердили в поліції Мюнхена. Британський боксерський комітет (British Boxing Board of Control) планує провести повне розслідування обставин бійки, додає Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція заарештувала Чісору прямо в аеропорту

Тим часом брати Клички оголосили, що не мають наміру більше зустрічатися з британськими боксерами, "так як британці хами і занадто слабкі для них". Повідомлення про це з'явилося в їх мікроблозі Twitter. Там же зазначається, що Хей побився з Чісорою через те, що Клички відмовилися від співпраці з британцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чісора побився з Хеєм на прес-конференції

Нагадаємо, напередодні поєдинку після зважування Чісора дав Віталію Кличку ляпас, за що тепер буде змушений заплатити штраф у розмірі 50 000 євро. А перед самим боєм британець облив водою Володимира Кличка, який був присутній на матчі.

Зараз ви читаєте новину «Німецька поліція допитувала Чісору сім годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі