вівторок, 31 липня 2012 16:27

Німеччина виграла перше золото Олімпіади-2012

Німеччина виграла перше золото Олімпіади-2012
Німецька команда виграла "золото" ще до виступу Інгрід Клімке ФОТО: Reuters

Четвертий день змагань на Літніх олімпійських іграх у Лондоні приніс збірній Німеччини першу золоту медаль. У вівторок, 31 липня, у присутності 23 тисяч глядачів німці перемогли у командному турнірі з кінного триборства. Чемпіони світу та Європи Міхаель Юнг, Інгрід Клімке, Сандра Ауффарт, Дірк Шраде і Петер Томсен лідирували вже після виїздки і польових випробувань у попередні два дні.

Недосяжними для суперників вони були і у вирішальному виді триборства - конкурі. Про те, що німецька команда виграла "золото", стало остаточно зрозуміло ще до останнього виступу Інгрід Клімке з Мюнстера, повідомляє агентство dpa.

У результаті німці набрали 133,70 очка, британці, які завоювали "срібло" - 138,20 очка. На третьому місці - команда Нової Зеландії з результатом 144,40 очка, передає SID.

Тим самим німці повторили свій тріумф чотирирічної давності. "Ми були олімпійськими чемпіонами вже у 2008 році в Гонконзі, але тут, на батьківщині триборства, це, безумовно, приголомшливий успіх", - заявив тренер німецької команди Ханс Мельцер.

У другій половині дня відбудуться вирішальні змагання в індивідуальному турнірі троєборців. Шанси на ще одне "золото" є у Міхаеля Юнга, який в цей день святкує своє тридцятиріччя. За підсумками двох видів він займає друге місце.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина виграла перше золото Олімпіади-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі