вівторок, 12 лютого 2008 16:43

Німці стали чемпіонами світу у змішаній естафеті

Німці стали чемпіонами світу у змішаній естафеті

Збірна Німеччини виграла змішану естафету на чемпіонаті світу з біатлону. Після першого етапу Сабріна Буххольц передала естафету четвертою з відставанням у 22,1 секунду від росіянок. Проте Магдалена Нойнер не лише обігнала Оксану Неупокоєву, а ще й відірвалася від неї на 55.1 секунди. Андреасу Бірнабахеру та Міхаелю Грайсу залишилося надійно відпрацювати на своїх етапах, з чим вони з успіхом впоралися.

У росіян Микола Круглов на першій стрільбі не розбив одну мішень і був змушений долати коло штрафу. У підсумку, він передав естафету сьомим. Проте Дмитро Ярошенко зміг піднятися на третю сходинку. Другими фінішували білоруси.

Україна фінішувала 13-ю. Але навіть за цю позицію нашій збірній довелося боротися до останніх метрів зі словаками. Переможця у цій дуелі визначив фотофініш. Олексій Айдаров все ж таки був швидшим.

На першому етапі у нас бігла Оксана Яковлева. Використавши лише один додатковий патрон, вона передала естафету 11-ю (+36.4 секунди). Проте два кола штрафу Лілії Вайгіної-Єфремової перекреслили будь-які надії України піднятися вище. Олексій Коробейніков та Олексій Айдаров відстали ще більше, на фініші програвши німцям більше чотирьох хвилин.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Німці стали чемпіонами світу у змішаній естафеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі